miércoles, 12 de marzo de 2014

TIPUS DE CONTRACTES DE TREBALL

  • ·         Contracte indefinit de fixos- discontinus: És el que es formalitza per realitzar treballs que tinguin caràcter de fixos discontinus i no es repetiran en algunes dates en concret, dins de l'activitat normal de l'empresa. 
  • ·         Contracte per el foment de la contractació indefinida: Té per finalitat la col·locació i l'estabilitat de treballadors/res aturats subjectes a contractes temporals.
  • ·         Contracte para la formació: L'objectiu que té, és qualificar professionalment als treballadors en un règim d'alternança de l'activitat laboral retribuïda en una empresa amb activitat formativa, és a dir, és un tipus de contracte que combina el treball i la formació en el posat treball.
  • ·         Contractes en pràctiques: Es contractaran a aquells treballadors/res que estiguin en possessió de titulació universitària o de formació professional de grau mitjà o superior, o bé altres títols.



  • ·         Contracte d’obra o servei determinat: Aquest contracte es podrà realitzar sempre i quant es tracti d'un servei a l'empresa de duració incerta.
  • ·         Contracte eventual por circumstancies de la producció: Té com a finalitat atendre les exigències circumstancials del mercat, l’acumulació de tasques o l’excés de comandes.
  • ·         Contracte interinitat: El seu objectiu és substituir a un treballador/ra amb dret a reserva de lloc de treball segons allò establert per la legislació vigent, conveni col·lectiu o acord individual, o per cobrir temporalment un lloc de treball durant el procés de selecció, per a la seva cobertura definitiva.
  • ·         Contractació en substitució per anticipació de la edat de jubilació: Encara que no es una modalitat de contractació de treball laboral, s'inclou dins dels tipus de contractes de treball. Té com a finalitat contractar treballadors aturats ens substitució de treballadors que anticipen la seva edat ordinària de jubilació de 65 a 64 anys.
  • ·         Contracte de relleu: Per poder realitzar aquest contracte l'empresa haurà de contractar necessàriament a un treballador/a que estigui a l'atur, com a mínim per la jornada de treball que ha reduït el treballador/a rellevada.
  • ·         Contracte a temps parcial: El contracte de treball s'entendrà celebrat a temps parcial quan s'hagi acordat la prestació de serveis durant un nombre d'hores inferior a la jornada de treball d'un treballador/ra a temps complet.

No hay comentarios :

Publicar un comentario