martes, 18 de febrero de 2014

CARTA D'ANUL·LACIÓ DE LA COMANDA

Aquesta carta és similar a la carta de modificació de comanda, llevat que, en aquest cas, la modificació consisteix en el fet que el client ja no desitja que li enviïn la comanda sol·licitada.

La causa de l'anul·lació serà la que determini el to per escrit:
  • Causes imputables al client: el to i el contingut del missatge aniran destinats a justificar l'anul·lació, sol·licitant les oportunes disculpes i oferint una reparació adequada al proveïdor pels possibles perjudicis causats.
  • Causes imputables al proveïdor: el to serà més ferm; sense abandonar la correcció, cal explicar, amb tota claredat, els motius que han portat a l'anul·lació de la comanda.

EXEMPLE: FUSTERIA, S.A, escriu a COMERCIAL BARNA S.L per comunicar-li que anul·la la comanda degut a que no te prou liquidesa i no pot pagar ara els ordinadors.



CARTA D'ANUL·LACIÓ DE LA COMANDA

FUSTERIA S.A
C/ Major, 34
08439 Tarragona
CIF: A-86542542
954254786
fusteriasa@gmail.com
www.fusteriasa.com
COMERCIAL BARNA S.L
C/ Vilanova, 2345
02558 BARCELONA
CIF: B-85425754
Tarragona, 5 de juliol del 2014
Assumpte: Anul·lació de la comanada.


Benvolguts senyors,

El 15 de juny del 2014, us vam enviar una carta en què us sol·licitàvem determinats productes del catàleg de novetats d'aquesta temporada.

La data de lliurament va quedar establerta el dia 30 de juny del 2014, el motiu d'al·lanulació, és que han transcorregut problemes alients a l'empresa i és possible que hagi de tancar, de forma que estem anul·lant totes les comandes que havíem realitzat.

Atentament










Mercè Rivera,
Cap de compres.

No hay comentarios :

Publicar un comentario